Bright Access glasvezel voor ondernemers

Avonturenpark 
Hellendoorn

Nederland gaat weer langzaam open en daar doen wij graag aan mee. Daarom nu de unieke mogelijkheid om op een exclusieve dag met je collega’s en gezin op avontuur te gaan in Avonturenpark Hellendoorn!

Razend snel en veilig glasvezel op jouw locatie?

Bright Access - Avonturenpark Hellendoorn actie

Het zakelijke glasvezel in Nederland

Ga op avontuur met jouw bedrijf!

Gaat jouw bedrijf gedurende de actieperiode* over op onze razendsnelle en veilige glasvezelverbinding? Dan is de aanschaf 500 euro goedkoper én ontvang je toegangskaarten voor de exclusieve Bright Access actiedag in Avonturenpark Hellendoorn op zaterdag 6 november 2021**. Een exclusieve dag waarop je de snelheid van ons glasvezel zelf kan ervaren in de Balagas. Met volop waterpret in de Wild Waterval of de in de Sungai Kalimantan. Een dag waarop je de hoogte kunt opzoeken in de 3 Geheime Torens of de meeste punten kan scoren op een reis door de Discovery Club. Met 30 top attracties wordt het een dag voor jong en oud om niet meer te vergeten en dat volledig GRATIS voor jouw bedrijf.

Bright Access - Avonturenpark Hellendoorn actie glasvezel

*De actieperiode loopt van 1 mei 2021 t/m 31 oktober 2021 en is geldig op alle bedrijventerreinen waar Bright Access over een glasvezelnetwerk beschikt. Zie de actievoorwaarden.

**Datum onder voorbehoud van COVID-19 wet-/regelgeving.

Een volledig verzorgd bedrijfsuitje!

Want als wij gratis zeggen, bedoelen we ook echt gratis! Want je ontvangt niet alleen de entree van ons, ook een lunch menu, zoete middagsnack en koffie, thee of fris is deze dag voor onze rekening!

En ook het parkeren is deze dag gratis!

Bright-Access-Hellendoornactie

Bright Access premium glasvezelverbinding

Waarom kiezen voor onze glasvezelverbinding?

Bright Access heeft eigen glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen en beheert de verbinding tussen de klantlocatie en het Nederlandse datacenter waar de verbinding wordt afgekoppeld volledig, waardoor een beschikbaarheid van vrijwel 100% is gegarandeerd. Ook als je alleen maar gebruik maakt van internet gebeurt dit via een directe 1-op-1 verbinding, waardoor je geen last hebt van het internet gebruik van de buren.

Door de unieke techniek met gescheiden kanalen is glasvezel van Bright Access inherent veilig. Belangrijke diensten zoals telefonie en video vergaderen maken gebruik van eigen kanalen, waardoor deze datastromen vanaf internet niet zichtbaar zijn. Daardoor kunnen ze niet onderschept of verstoord worden.

Het zakelijke dataverbruik verdubbelt elk jaar, waardoor koperverbindingen binnenkort gewoon niet meer voldoen. Deze netwerken worden dan ook binnen een paar jaar uitgefaseerd. Een glasvezelaansluiting van Bright Access is toekomstvast, de capaciteit van 10 Gbps is honderd keer groter dan de gemiddelde aansluiting waar bedrijven nu over beschikken.

Ook de mogelijkheid om probleemloos thuis te kunnen werken is afhankelijk van de kwaliteit van de verbinding waar het bedrijf over beschikt. De thuislocatie beschikt meestal wel over voldoende bandbreedte, maar al die VPN-verbindingen komen bij de bedrijfsaansluiting bij elkaar, waardoor deze vaak “geknepen” worden. Bij een Bright Access verbinding is dat anders, daar kan elke VPN verbinding beschikken over de volledige benodigde bandbreedte.

Maak daarom vandaag nog de keuze voor een superieure verbinding, en profiteer van een hoge korting + 25 vrijkaarten voor Avonturenpark Hellendoorn! Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend advies over de glasvezelverbinding die past bij jouw organisatie!

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 0450945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Klantenservice@brightaccess.nl

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Skip to content