Bright Access glasvezel voor ondernemers

Avonturenpark 
Hellendoorn

Deze actie is helaas verlopen! 

6 november 2021 was onze super geslaagde actiedag in Avonturenpark Hellendoorn. Met bijna 3.000 bezoekers was het volop genieten van meer dan 30 attracties, heksendoorn en was er voor iedereen een gratis lunchmenu, extra kopje koffie/thee en een ijsje. 

Supersnel en veilig glasvezel op jouw locatie?

Bright Access - Avonturenpark Hellendoorn actie
Bright-Access-Hellendoornactie

Bright Access premium glasvezelverbinding

Waarom kiezen voor onze glasvezelverbinding?

Bright Access heeft eigen glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen en beheert de verbinding tussen de klantlocatie en het Nederlandse datacenter waar de verbinding wordt afgekoppeld volledig, waardoor een beschikbaarheid van vrijwel 100% is gegarandeerd. Ook als je alleen maar gebruik maakt van internet gebeurt dit via een directe 1-op-1 verbinding, waardoor je geen last hebt van het internet gebruik van de buren.

Door de unieke techniek met gescheiden kanalen is glasvezel van Bright Access inherent veilig. Belangrijke diensten zoals telefonie en video vergaderen maken gebruik van eigen kanalen, waardoor deze datastromen vanaf internet niet zichtbaar zijn. Daardoor kunnen ze niet onderschept of verstoord worden.

Het zakelijke dataverbruik verdubbelt elk jaar, waardoor koperverbindingen binnenkort gewoon niet meer voldoen. Deze netwerken worden dan ook binnen een paar jaar uitgefaseerd. Een glasvezelaansluiting van Bright Access is toekomstvast, de capaciteit van 10 Gbps is honderd keer groter dan de gemiddelde aansluiting waar bedrijven nu over beschikken.

Ook de mogelijkheid om probleemloos thuis te kunnen werken is afhankelijk van de kwaliteit van de verbinding waar het bedrijf over beschikt. De thuislocatie beschikt meestal wel over voldoende bandbreedte, maar al die VPN-verbindingen komen bij de bedrijfsaansluiting bij elkaar, waardoor deze vaak “geknepen” worden. Bij een Bright Access verbinding is dat anders, daar kan elke VPN verbinding beschikken over de volledige benodigde bandbreedte.

Maak daarom vandaag nog de keuze voor een superieure verbinding.
Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor vrijblijvend advies over de glasvezelverbinding die past bij jouw organisatie!

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 0450945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Naar de inhoud springen