Bright Access glasvezel voor ondernemers

Avonturenpark 
Hellendoorn

Actievoorwaarden

Bright Access - Avonturenpark Hellendoorn actie

1. Deelname en aanbieding

Er is al een Bright Access netwerk aanwezig op het bedrijventerrein waar uw bedrijf is gevestigd. Daarom stapt u tijdens de Avonturenpark Hellendoorn actie heel voordelig in.

1.1. Deelname aan deze actie is van toepassing voor alle ondernemingen die tussen 1 mei 2021 en 1 november 2021 via een partner van Bright Access een zakelijke glasvezelverbinding bestellen op een terrein waar Bright Access over een eigen netwerk beschikt.

1.2. De aanbieding bestaat uit:

A) € 500,- korting op de aansluitkosten;

B) Maximaal 25 entreekaarten incl. consumpties voor de exclusieve Bright Access-dag in Avonturenpark Hellendoorn op zaterdag 6 november 2021.

2. Voorbehoud COVID-19

2.1. De geplande datum van de Bright Access dag in Hellendoorn, 6 november 2021, is onder voorbehoud van de op dat moment geldende COVID-19 regels. Indien het park niet open kan zal de dag verplaatst worden naar een nader te bepalen datum in 2022.

2.2. Tevens kunnen bezoekers verplicht worden om op voorhand een sneltest af te nemen.

3. Algemeen

3.1. Bright Access heeft het recht om voortijdig te stoppen met de Avonturenpark Hellendoorn actie of de voorwaarden daarvan tussentijds te wijzigen. Wijzigingen zullen schriftelijk bekend worden gemaakt.

3.2. Prijsopgaven die zijn uitgebracht voor 1 november 2021 blijven geldig, alleen vervalt bij tekening na deze datum het recht op de entreekaarten voor de Bright Access-dag in Avonturenpark Hellendoorn.

Bright Access - Avonturenpark Hellendoorn actie glasvezel
Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 0450945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Klantenservice@brightaccess.nl

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Skip to content