telefoonbol
bel mij
088 - 045 09 45
e-mailbol
mail mij
verkoop@brightaccess.nl

Bedrijventerrein Lindenbrook Lichtenvoorde

Verlichtingsweken

Elke ondernemer moet beschikken over razendsnel en veilig internet. Helemaal nù. Daarom voor élke ondernemer op bedrijventerrein Lindenbrook in Lichtenvoorde hoge kortingen. Heb jij nog geen glasvezel? Profiteer dan, net zoals je buurman, van snel en veilig glasvezel van Bright Access. Stap tijdens de verlichtingsweken over op glasvezel van Bright Access en bespaar minimaal €1097,-.

Lees hier alles over de verlichtingsweken.

Eigen netwerk

Op bedrijventerrein Lindenbrook in Lichtenvoorde beschikt Bright Access over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die gevestigd zijn op dit terrein kunnen daarom voordelig en snel beschikken over een glasvezelverbinding.

Kosten

De kosten van een glasvezelaansluiting zijn voor ieder bedrijf op het industrieterrein hetzelfde, namelijk € 149,- per maand voor een aansluiting met een capaciteit van 10 Gbps. Afhankelijk van de behoefte van de gebruiker kunnen daar kanalen op worden geleverd voor verschillende Clouddiensten zoals internet, telefonie, werken in de Cloud, beveiliging etc.

Levering

Omdat er al werkzaamheden plaatsvinden op het terrein kan een aansluiting sneller dan gebruikelijk worden gerealiseerd. Bestellen doet u gewoon bij uw eigen ICT leverancier of één van onze andere partners.

Ondersteuning door de ondernemersverenigingen

Dit project wordt gesteund door de ondernemersverenigingen ADT Twente en i-Watch en Veneberg.

Ondersteuning door parkmanagement

Dit project wordt gesteund door parkmanagement BMD Parkmanagement.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Bright Access, klik dan hier om naar de website te gaan.

stempel