Bright Access glasvezel voor ondernemers
telefoonbol
bel mij
088 - 045 09 45
e-mailbol
mail mij
verkoop@brightaccess.nl
banner 141

Stop met het in brand zetten van belangrijke infrastructuur

Jelmer van der Linden
6 april 2020
"Stop het met in brand steken van zendmasten." Dat is de oproep die verschillende telecommaatschappijen doen aan vandalen die zendmasten vernielen en nepnieuws verspreiden waarin zij een verband leggen tussen 5G en het coronavirus. Lees nu meer!
Lees meer
kabelsrecht
banner 131

[Persbericht] Bright Access brengt glasvezel naar Friese bedrijven

Jelmer van der Linden
19 maart 2020
In april begint Bright Access met de aanleg van glasvezel op twee verschillende bedrijventerreinen in Heerenveen. Bedrijven op IBF en De Kavels kunnen dit voorjaar al profiteren van deze snellere en veiligere verbinding. Hierna word Joure op korte termijn voorzien van glasvezel. Frits Thomassen, onze regiomanager Friesland, wil met de glasvezel van Bright Access de hele provincie aansluiten.
Lees meer
kabelsrecht
banner 121

Wordt glasvezel vervangen door 5G?

Vera Korblet
17 september 2019
Sinds het ontstaan van het internet, zijn er altijd mensen geweest die manieren zochten om nog sneller te kunnen internetten. Zo staat momenteel 5G alweer voor de deur. Maar wat gaat dit betekenen voor de wereld van glasvezel? Wordt 5G de vervanger van glasvezel of heeft het weinig met elkaar te maken?
Lees meer
kabelsrecht
banner 111

[PERSBERICHT] Bedrijven in Rijsenhout aangesloten op glasvezel

Vera Korblet
29 augustus 2019
Deze week is glasvezelbedrijf Bright Access begonnen met de aanleg van een glasvezelverbinding op bedrijventerreinen Hal A4 en Het Konnetlaantje in Rijsenhout. Verschillende ondernemers stonden hier te springen om een snelle en stabiele aansluiting.
Lees meer
kabelsrecht
banner 101

Hoe verloopt een glasvezelproject?

Vera Korblet
19 augustus 2019

Een glasvezelproject is er doorgaans een van de lange adem. Er gebeurt ontzettend veel achter de schermen voordat eindelijk de schop in de grond kan. Maar wat gebeurt er dan eigenlijk en hoelang duurt zoiets?

Lees meer
kabelsrecht
banner 91

Waarom werken in de cloud?

Vera Korblet
5 juli 2019

Werken in de cloud is al lang niet meer nieuw. Toch zijn er nog veel mensen die er geen gebruik van maken. In 2018 maakte 54,3% van de werkzame beroepsbevolking gebruik van clouddiensten. Dit is niet heel vreemd, want rondom de cloud bestaan nog veel vragen en misvattingen bij mensen. Dus wat betekent het om in de cloud te werken? En wat zijn de mogelijkheden?

Lees meer
kabelsrecht
banner 81

DDoS-aanval: wat is het en hoe voorkomt u het?

Vera Korblet
30 april 2019

Steeds vaker is er in het nieuws te horen dat een bedrijf of een overheid slachtoffer is geworden van een DDoS-aanval. Dit heeft vaak vervelende gevolgen, aangezien een website dan volledig platligt. Soms eist de aanvaller zelfs geld voor het beëindigen van de aanval en kan het imago van het bedrijf een flinke deuk oplopen. Maar hoe werkt zo’n aanval nou eigenlijk en wat is er tegen te doen?

Lees meer
kabelsrecht
banner 71

Bright Access subsponsor Promotiedagen Drenthe

Vera Korblet
11 april 2019

Op dinsdag 16 april 2019 staat Bright Access op de Promotiedagen Drenthe, hét evenement voor ondernemers in Drenthe. Dit jaar zijn we trotse subsponsor van dit evenement en zullen we dus extra zichtbaar zijn. Zo hebben we niet alleen een grotere stand, maar hebben we ook onze eigen sessie in het Marketing Theater. Directeur Janarthanan Sundaram zal tijdens deze sessie alles vertellen wat ondernemers moeten weten over online veiligheid.

Lees meer
kabelsrecht
banner 61

Gestuurde boring: zo wordt glasvezel aangelegd

Vera Korblet
22 maart 2019

Glasvezel aanleggen doen we al jaren. We proberen telkens weer om dit proces te optimaliseren: minder geluidsoverlast, minder hinder, minder tijd, en ga zo maar door. Daarom zijn we sinds kort gaan werken met een gestuurde boring. Maar hoe gaat dat in z'n werk?

Lees meer
kabelsrecht
banner 51

[PERSBERICHT] Aanleg glasvezel gestart op bedrijventerreinen in Stadskanaal

Vera Korblet
22 februari 2019

Met een zwaai wordt het bord onthuld en is het officieel: de aanleg van glasvezel is gestart op de bedrijventerreinen Vleddermond, Dideldom (Stadskanaal) en Drentse Poort (Nieuw-Buinen). Bright Access, het bedrijf dat de glasvezel aanlegt, vierde dit donderdag met ondernemers op het bedrijventerrein Vleddermond.

Lees meer
kabelsrecht
banner 31

Glasvezel is duur: feit of mythe?

Vera Korblet
1 februari 2019

Wanneer u denkt aan glasvezel, denkt u wellicht al snel: “Dat is duur”. Maar is dat anno 2019 nog steeds waar, of is dat een uitspraak die er de afgelopen jaren flink is ingesleten?

Lees meer
kabelsrecht
banner 27

Internet 2.0: wat is het en wat kun je ermee?

Vera Korblet
30 januari 2019

Het internet bestaat nu zo’n 35 jaar en het is ongelooflijk veranderd in die tijd. Tegenwoordig zorgt het internet ervoor dat iedereen 24 uur per dag en overal online kan zijn, met alle gevolgen van dien. Denk aan problemen met privacy, of DDoS-attacks. Naar ons idee is het tijd voor een internet 2.0.

Lees meer
kabelsrecht
banner 26

De voordelen van zakelijk glasvezel op een rijtje

Vera Korblet
29 januari 2019

Dat we vinden dat ieder bedrijf over zou moeten stappen op glasvezel, komt vast niet als een verrassing. Daar hebben we dan ook goede redenen voor, want glasvezel brengt nou eenmaal veel voordelen met zich mee. We hebben vijf voordelen van zakelijk glasvezel van Bright Access voor u op een rijtje gezet!

Lees meer
kabelsrecht
banner 25

Waarom doen we wat we doen

Vera Korblet
25 januari 2019

Al jaren brengt Bright Access glasvezel letterlijk en figuurlijk binnen het bereik van het MKB. Maar waarom zijn we daar eigenlijk ooit mee begonnen? En is het anno 2019 nog relevant? Om antwoord te krijgen op die vragen, kijken we naar hoe het digitale landschap de laatste decennia is veranderd.

Lees meer