Bright Access glasvezel voor ondernemers
telefoonbol
bel mij
088 - 045 09 45
e-mailbol
mail mij
verkoop@brightaccess.nl

[PERSBERICHT] Bedrijven in Rijsenhout aangesloten op glasvezel

Vera Korblet
29 augustus 2019
Deze week is glasvezelbedrijf Bright Access begonnen met de aanleg van een glasvezelverbinding op bedrijventerreinen Hal A4 en Het Konnetlaantje in Rijsenhout. Verschillende ondernemers stonden hier te springen om een snelle en stabiele aansluiting.

Glashelder gesprek

Voorheen moesten de ondernemers in Rijsenhout zaken doen met de handicap van traag en instabiel internet. Vorig jaar werd de behoefte aan een goede verbinding zo groot, dat de ondernemers van Hal A4 en buurman Atlas International Movers op zoek gingen naar een glasvezelpartij. Die vonden ze in Bright Access. “De samenwerking met Bright Access was na een oriënterend gesprek in december 2018 zo glashelder, dat we direct hebben doorgepakt,” aldus Maarten Woud, directeur van K&O Property Management. Hij verhuurt bedrijfsunits in Hal A4 aan bedrijven die nu stuk voor stuk worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Modernisering

Niet alleen de bedrijven in Hal A4 profiteren van de nieuwe ontwikkeling. Ook buurman Jan Koets, directeur van Atlas International Movers, was blij verrast door dit initiatief: “Onze verbindingen voldeden totaal niet meer aan de eisen van de huidige tijd. Daarnaast hebben we direct ons telefoniesysteem kunnen moderniseren, wat een stevige besparing opleverde.”

Besparen

De werkzaamheden zullen ongeveer nog drie weken duren. De rest van dit jaar krijgen de andere ondernemers op bedrijventerrein Het Konnetlaantje ook nog de kans om voordelig over te stappen op een glasvezelaansluiting van Bright Access. “Er zijn veel bedrijven die nu te veel betalen voor hun glasvezelverbinding. Omdat wij het hele terrein ontsluiten, kan het bij ons vaak goedkoper uitpakken. Vooral bedrijven die gevestigd zijn in een gezamenlijk gebouw kunnen gaan besparen met een glasvezelaansluiting,” aldus projectleider Leo Oude Geerdink van Bright Access. “Zij kunnen namelijk de kosten van een aansluiting delen, zonder dat ze in hoeven te leveren op snelheid of stabiliteit. Ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven.”

__________________________________

Noot voor de redactie:

Voor vragen over dit project kunt u contact opnemen met:

Leo Oude Geerdink
Projectmanager Rijsenhout
l.oudegeerdink@brightaccess.nl
088 – 045 0 945 (vraag naar Leo)