Bright Access glasvezel voor ondernemers
telefoonbol
bel mij
088 - 045 09 45
e-mailbol
mail mij
verkoop@brightaccess.nl

Bright Access subsponsor Promotiedagen Drenthe

Vera Korblet
11 april 2019

Op dinsdag 16 april 2019 staat Bright Access op de Promotiedagen Drenthe, hét evenement voor ondernemers in Drenthe. Dit jaar zijn we trotse subsponsor van dit evenement en zullen we dus extra zichtbaar zijn. Zo hebben we niet alleen een grotere stand, maar hebben we ook onze eigen sessie in het Marketing Theater. Directeur Janarthanan Sundaram zal tijdens deze sessie alles vertellen wat ondernemers moeten weten over online veiligheid.

Zijn we goed beschermd?

Janarthanan houdt tijdens de promotiedagen op 16 april 2019 om 12:00 een sessie in het Marketing Theater over online veiligheid. Het internet verandert namelijk razendsnel en dit heeft ook gevolgen voor ondernemers. Door de openheid en toegankelijkheid van het internet worden beveiligingsproblemen de laatste jaren steeds zichtbaarder. Ga maar eens na hoe vaak er berichten in de media zijn van bedrijven of overheden die worden gehackt of bestookt met DDoS-aanvallen. Ook dichterbij zijn de gevolgen te zien: internetbankieren dat niet bereikbaar is, gegevens van klanten die op straat komen te liggen of je webshop die uit de lucht is. Nu zijn deze aanvallen vaak nog af te weren, maar gezien de exponentiële groei van de aanvallen is de situatie op langere termijn niet houdbaar. Janarthanan neemt u tijdens deze sessie mee in de wereld van online veiligheid en vertelt over de oplossingen voor deze problemen.

Promotiedagen Drenthe

PD Drenthe is het grootste en meest inspirerende ondernemersevent van de Provincie. In 2019 heeft het event een totale make-over gekregen; met een frisse, nieuwe opzet op een prachtige nieuwe locatie. 16 april 2019 is het DNK in Assen hét ontmoetingspunt voor het Drentse MKB. Ondernemers komen samen om elkaar te leren kennen, van elkaar te leren en ideeën op te doen. Verdeeld over de verschillende ruimtes van het gebouw wordt een mooie combinatie gemaakt van topsprekers, inspirerende presentaties en workshops, en bruisende netwerkpleinen. Bright Access is erbij als trotse subsponsor. Wilt u het meemaken? Vraag dan direct uw gratis toegangsbewijs aan via onderstaande banner. Graag tot dan!