bel mij
088 - 045 09 45
mail mij
glasvezel@brightaccess.nl

Verglazing van bedrijventerreinen

Bright Access heeft zeer veel ervaring met grootschalige projecten. In samenwerking met gemeenten, parkmanagement en ondernemersverenigingen hebben wij de afgelopen twee jaar glasvezelnetwerken aangelegd op vele tientallen bedrijventerreinen. Wij onderscheiden ons van andere glasvezelbedrijven doordat het geen vraagbundeling betreft. Bright Access legt gegarandeerd aan. Wij doen de investering, er wordt geen aanspraak gemaakt op subsidie of ondersteuning vanuit de overheid.

Bij Bright Access staan de prijs en de levertijd vast. Is een terrein eenmaal ontsloten dan blijft het voor alle daar gevestigde bedrijven mogelijk om op het moment dat het hen uitkomt alsnog een aansluiting te nemen, tegen gelijkblijvende voorwaarden.

Wij werken, in tegenstelling tot veel concurrenten, uitsluitend met gerenommeerde lokale aannemers.

Over
glasvezel wordt veel te ingewikkeld gedaan

Nieuw te realiseren bedrijventerreinen

Bij nieuw ontwikkelde bedrijventerreinen is er vaak sprake van een kip-ei situatie. Glasvezelleveranciers willen pas leveren als er voldoende bedrijven zijn gevestigd, maar bedrijven die vestiging overwegen stellen als voorwaarde dat ze kunnen beschikken over een glasvezelaansluiting.

Bright Access biedt de oplossing. Omdat wij investeren voor de lange termijn zijn wij bereid om al direct vanaf het begin te leveren en zo ook de eerste bedrijven te voorzien van glasvezel.

Camera beveiliging

Op veel bedrijventerreinen bestaat de wens om een compleet camerabeveiligingssysteem aan te leggen. Het is bewezen dat dit leidt tot een sterke afname in criminaliteit. Voor het aansluiten van de camera masten is echter een dekkend glasvezelnetwerk benodigd.

Op de door Bright Access ontsloten bedrijventerreinen is dit geen probleem. Wij sluiten camera’s aan voor een vast bedrag per maand. De daarvoor benodigde investering in de uitbreiding van het netwerk nemen wij voor onze rekening.

kabel afbeelding

Evenementen historie

Bright Access vindt het belangrijk om goed contact met haar klanten te hebben. Hoe kan dit nou beter dan bij evenementen? Hieronder vindt u een lijst met de afgelopen evenementen van het afgelopen jaar.

Cloud

Computer Science Education Week Twente

De kick off van de bootcamp in de Gieterij wordt verzorgd door Patrick Welman, wethouder economie van de Gemeente Enschede. Hij heeft een stevige ambitie om de ...

Cloud

Uw bedrijf 'in the cloud'

Tijdens deze kennissessie zullen interessante sprekers ons meenemen in wat 'werken in de cloud' betekent. Vanuit drie verschillende zienswijzen worden de feiten en ...

Sponsoring

Bright Access vindt het belangrijk om in de plaatsen waar we beschikken over glasvezelnetwerken bij te dragen aan de lokale gemeenschap door ons in te zetten voor sociale doelen. Wij sponsoren daarom onderstaande organisaties.

Referenties

Wij laten graag de partijen waar wij projecten mee hebben gerealiseerd vertellen over hun ervaringen m.b.t. de samenwerking met Bright Access. Neem daartoe contact met ons op en vraag naar één van de projectmanagers.

O.a. in de bijlage Business Locations van Het Financieele Dagblad is aandacht besteed aan een aantal projecten die we hebben opgeleverd in 2016.