telefoonbol
bel mij
088 - 045 09 45
e-mailbol
mail mij
glasvezel@brightaccess.nl

Verglazing van bedrijventerreinen

Bright Access heeft zeer veel ervaring met grootschalige projecten. In samenwerking met gemeenten, parkmanagement en ondernemersverenigingen hebben wij de afgelopen twee jaar glasvezelnetwerken aangelegd op vele tientallen bedrijventerreinen. Wij onderscheiden ons van andere glasvezelbedrijven doordat het geen vraagbundeling betreft. Bright Access legt gegarandeerd aan. Wij doen de investering, er wordt geen aanspraak gemaakt op subsidie of ondersteuning vanuit de overheid.

Bij Bright Access staan de prijs en de levertijd vast. Is een terrein eenmaal ontsloten dan blijft het voor alle daar gevestigde bedrijven mogelijk om op het moment dat het hen uitkomt alsnog een aansluiting te nemen, tegen gelijkblijvende voorwaarden.

Wij werken, in tegenstelling tot veel concurrenten, uitsluitend met gerenommeerde lokale aannemers.

quoteballon

Over
glasvezel wordt veel te ingewikkeld gedaan

kabel afbeelding

Nieuw te realiseren bedrijventerreinen

Bij nieuw ontwikkelde bedrijventerreinen is er vaak sprake van een kip-ei situatie. Glasvezelleveranciers willen pas leveren als er voldoende bedrijven zijn gevestigd, maar bedrijven die vestiging overwegen stellen als voorwaarde dat ze kunnen beschikken over een glasvezelaansluiting.

Bright Access biedt de oplossing. Omdat wij investeren voor de lange termijn zijn wij bereid om al direct vanaf het begin te leveren en zo ook de eerste bedrijven te voorzien van glasvezel.

kabel afbeelding

Camera beveiliging

Op veel bedrijventerreinen bestaat de wens om een compleet camerabeveiligingssysteem aan te leggen. Het is bewezen dat dit leidt tot een sterke afname in criminaliteit. Voor het aansluiten van de camera masten is echter een dekkend glasvezelnetwerk benodigd.

Op de door Bright Access ontsloten bedrijventerreinen is dit geen probleem. Wij sluiten camera’s aan voor een vast bedrag per maand. De daarvoor benodigde investering in de uitbreiding van het netwerk nemen wij voor onze rekening.

kabel afbeelding

Evenementen historie

Bright Access vindt het belangrijk om goed contact met haar klanten te hebben. Hoe kan dit nou beter dan bij evenementen? Hieronder vindt u het afgelopen evenement.

Cloud
BottomImg

Computer Science Education Week Twente

De kick off van de bootcamp in de Gieterij wordt verzorgd door Patrick Welman, wethouder economie van de Gemeente Enschede. Hij heeft een stevige ambitie om de verbinding tussen het onderwijs en het bedrijfsleven te versterken. Het blijft namelijk een uitdaging om onderwijsprogramma’s naadloos aan te laten sluiten op de vraag van het bedrijfsleven. Na de kick off zullen verschillende bedrijven een opdracht pitchen aan zestig derdejaars studenten applicatieontwikkeling. Zij schrijven zich in op een opdracht en gaan vervolgens in teams aan de slag. De deelnemende bedrijven verzorgen gedurende de hele week de begeleiding van de studententeams, samen met de docenten.
Tijdens deze bootcamp zullen studenten ook aan een door ons uitgezette programmeer opdracht werken.

Programma:
Het evenement is voor iedereen toegankelijk. De dinsdagmiddag en donderdagmiddag zijn de leukste momenten om te komen kijken, vanaf 13.00 uur. Dinsdag programmeren studenten een Hoovercraft waarmee ze binnen een bepaalde tijd een parcours gaan afleggen. Op woensdagmiddag vindt er een Kahoot! quiz plaats waar de algemene kennis wordt getest samen met de kennis van het vakgebied, inclusief rekenen en talen. Donderdag staat het programmeren van een Lego robot op de planning.

Locatie: Gieterij 200, 7553 VZ, Hengelo

Van: 04 december om 9:00

Tot: 10 december om 17:30

kabel afbeelding

Sponsoring

Bright Access vindt het belangrijk om in de plaatsen waar we beschikken over glasvezelnetwerken bij te dragen aan de lokale gemeenschap door ons in te zetten voor sociale doelen. Wij sponsoren daarom onderstaande organisaties.

EHBO Nacht van Hengelo Solar Team Twente Stichting Kamper Kogge Triathlon Holten Voedselbank Nijkerk Wooninitiatief De Tandem
kabel afbeelding

Referenties

Wij laten graag de partijen waar wij projecten mee hebben gerealiseerd vertellen over hun ervaringen m.b.t. de samenwerking met Bright Access. Neem daartoe contact met ons op en vraag naar één van de projectmanagers.

O.a. in de bijlage Business Locations van Het Financieele Dagblad is aandacht besteed aan een aantal projecten die we hebben opgeleverd in 2016.

ADT Twente Belangenvereniging Bedrijvenpark Twentekanaal (BIT) BMD Parkmanagement Hessenpoort i-Watch Industriele Kring Lochem Klapwijk Parkmanagement Ondernemend Assen Ondernemersvereniging Voorst Roelofs en Haase Veneberg Werkgeverskring Enter Werkgeversvereniging Holtense Industrie Groep (HIG)