Bright Access glasvezel voor ondernemers
telefoonbol
bel mij
088 - 045 09 45
e-mailbol
mail mij
verkoop@brightaccess.nl

Verglazing van bedrijventerreinen

Bright Access heeft zeer veel ervaring met grootschalige projecten. In samenwerking met gemeenten, parkmanagement en ondernemersverenigingen hebben wij de afgelopen twee jaar glasvezelnetwerken aangelegd op vele tientallen bedrijventerreinen. Wij onderscheiden ons van andere glasvezelbedrijven doordat het geen vraagbundeling betreft. Bright Access legt gegarandeerd aan. Wij doen de investering, er wordt geen aanspraak gemaakt op subsidie of ondersteuning vanuit de overheid.

Bij Bright Access staan de prijs en de levertijd vast. Is een terrein eenmaal ontsloten dan blijft het voor alle daar gevestigde bedrijven mogelijk om op het moment dat het hen uitkomt alsnog een aansluiting te nemen, tegen gelijkblijvende voorwaarden.

Wij werken, in tegenstelling tot veel concurrenten, uitsluitend met gerenommeerde lokale aannemers.

quoteballon

Over
glasvezel wordt veel te ingewikkeld gedaan

kabel afbeelding

Nieuw te realiseren bedrijventerreinen

Bij nieuw ontwikkelde bedrijventerreinen is er vaak sprake van een kip-ei situatie. Glasvezelleveranciers willen pas leveren als er voldoende bedrijven zijn gevestigd, maar bedrijven die vestiging overwegen stellen als voorwaarde dat ze kunnen beschikken over een glasvezelaansluiting.

Bright Access biedt de oplossing. Omdat wij investeren voor de lange termijn zijn wij bereid om al direct vanaf het begin te leveren en zo ook de eerste bedrijven te voorzien van glasvezel.

kabel afbeelding

Camera beveiliging

Op veel bedrijventerreinen bestaat de wens om een compleet camerabeveiligingssysteem aan te leggen. Het is bewezen dat dit leidt tot een sterke afname in criminaliteit. Voor het aansluiten van de camera masten is echter een dekkend glasvezelnetwerk benodigd.

Op de door Bright Access ontsloten bedrijventerreinen is dit geen probleem. Wij sluiten camera’s aan voor een vast bedrag per maand. De daarvoor benodigde investering in de uitbreiding van het netwerk nemen wij voor onze rekening.

kabel afbeelding

Sponsoring

Bright Access vindt het belangrijk om in de plaatsen waar we beschikken over glasvezelnetwerken bij te dragen aan de lokale gemeenschap door ons in te zetten voor sociale doelen. Wij sponsoren daarom onderstaande organisaties.

EHBO Nacht van Hengelo Solar Team Twente Stichting Kamper Kogge Triathlon Holten Voedselbank Nijkerk Wooninitiatief De Tandem
kabel afbeelding

Referenties

Wij laten graag de partijen waar wij projecten mee hebben gerealiseerd vertellen over hun ervaringen m.b.t. de samenwerking met Bright Access. Neem daartoe contact met ons op en vraag naar één van de projectmanagers.

ADT Twente Belangenvereniging Bedrijvenpark Twentekanaal (BIT) BMD Parkmanagement Hessenpoort i-Watch Industriele Kring Lochem Klapwijk Parkmanagement Ondernemend Assen Ondernemersvereniging Voorst Roelofs en Haase Veneberg Werkgeverskring Enter Werkgeversvereniging Holtense Industrie Groep (HIG)