Bright Access glasvezel voor ondernemers

5x voordelen

van zakelijk glasvezel

Dat we vinden dat ieder bedrijf over zou moeten stappen op glasvezel, komt vast niet als een verrassing. Daar hebben we dan ook goede redenen voor, want glasvezel brengt nou eenmaal veel voordelen met zich mee. We hebben vijf voordelen van zakelijk glasvezel van Bright Access voor je op een rijtje gezet!

1. Glasvezel is voordeliger

Als Nederlanders willen we toch altijd weten wat het kost. Glasvezel klinkt duur, maar is dat het ook? Ja, en nee. De aanleg kan inderdaad wat prijziger zijn, vooral in de buitengebieden. Dit komt doordat de afstand die moet worden afgelegd veel groter is. Toch kunt je uiteindelijk flink gaan besparen met glasvezel. Veel diensten kunnen namelijk overgezet worden naar de cloud, waardoor je verouderde infrastructuur zoals analoge lijnen, ISDN, DSL en kabel op kunt zeggen. Zo kan je niet alleen internet, maar ook telefonie en alarmsystemen via glasvezel laten lopen. Dat voordeel ga je ongetwijfeld terugzien in de maandlasten! Benieuwd naar deze maandlasten? Doe dan onze postcode check en kijk wat glasvezel op jouw bedrijfslocatie kost.

 

2. Werken in de cloud

We noemden het net al even, maar met glasvezel kan je veel diensten overzetten naar de cloud. Wat daar dan weer het voordeel van is? Eerder werden gegevens, applicaties en software voornamelijk lokaal opgeslagen – gewoon op de computers in het kantoor. Als er dan iets misging en de harde schijf crashte of er brak een brand uit, kon zomaar alles weg zijn. In de cloud wordt alles online opgeslagen. De cloud draait op meerdere servers die in een beveiligd, Nederlands datacentrum staat. Hierdoor worden zorgen over opslagcapaciteit weggenomen en zijn er minder risico’s.

 

3. Veiligheid vooorop

De cloud kan er dus voor zorgen dat jouw data beter beveiligd is voor problemen met harde schijven en servers. Maar glasvezel kan er ook voor zorgen dat jouw gegevens beter beschermd zijn tegen hackers of DDoS-aanvallen. Met glasvezel heb je de voordelen van de open structuur van het standaard internet, alleen zijn belangrijke data en communicatiestromen volledig afgeschermd. Dit gebeurt door middel van afgeschermde kanalen die op het ‘gewone’ internet niet te detecteren zijn. Op deze manier kan jouw bedrijf niet gehackt worden en voldoet jouuw bedrijf direct aan alle privacywetgevingen.

 

4. Houd de regie in handen

Met een zakelijke glasvezelverbinding van Bright Access is jouw bedrijf ook een stuk flexibeler. Ons netwerk is volledig neutraal, wat betekent dat iedere ICT-leverancier er diensten over kan leveren. Je kiest dus zelf van wie je diensten afneemt. Daarnaast is bij ons maatwerk de standaard. Ieder bedrijf heeft andere behoeftes als het gaat om ICT-diensten, dus daar horen ook passende oplossingen bij. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw bedrijf.

 

5. Samen sterker

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Dat geldt ook in het geval van zakelijke glasvezel. Als jouw bedrijf in een verzamelpand is gevestigd, is het namelijk mogelijk om één verbinding te delen met al jouw buren. Dit heeft geen invloed op de snelheid van het internet, omdat ieder bedrijf een eigen kanaal krijgt. Zo kunnen de diensten elkaar niet storen. Je hebt dan alle voordelen van zakelijk glasvezel, maar tegen een gedeeld tarief.

 

Eerlijk is eerlijk: wij kunnen makkelijk de hele dag over alle voordelen van glasvezel praten. Maar het beste is om het zelf te ervaren. Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf gereed te maken voor de toekomst? Neem gerust contact met ons op.

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Ga naar de inhoud