Bright Access – Glasvezel voor ondernemers

Prijzen

Check de actuele prijzen van jouw locatie via onderstaande postcodecheck.

Razend snel en veilig glasvezel op jouw locatie?

Cloud-Bright-Access Glasvezel voor ondernemers

Het zakelijke glasvezel in Nederland

Wat kost glasvezel?

Een zakelijke glasvezelaansluiting is in stedelijke gebieden al leverbaar vanaf € 49,- per maand. Voor bedrijven op bedrijventerreinen liggen deze tarieven anders. De aansluiting moet namelijk een grotere afstand afleggen, omdat de terreinen wijds uitgestrekt zijn. Een zakelijke aansluiting op een bedrijventerrein begint daarom bij de meeste aanbieders bij € 220,- per maand. Dit is een vanaf prijs. De locatie waar jij je bevind op het bedrijventerrein, dat gaat de daadwerkelijke prijs bepalen. Hoe verder je namelijk van de pop-locatie (~ de kast waar de verbinding vanuit het datacentrum het bedrijventerrein binnen komt), hoe duurder je verbinding zal zijn

Bright Access glasvezel vanaf € 139,- per maand

Wij werken niet zo! De prijs is bij ons voor ieder bedrijf op het terrein hetzelfde. Of je nu vooraan op het terrein gevestigd bent of in het midden, jouw afstand tot de pop-locatie maakt voor ons geen verschil. Wij hebben rollen standaard ons netwerk over het complete bedrijventerrein. Wat de daadwerkelijke prijs is, dat hangt alleen af van jouw wensen. Want een zakelijke glasvezelverbinding is voor geen enkel bedrijf hetzelfde. Wij maken de prijs daarom graag voor jouw bedrijf op maat. 

Besparen met glasvezel

Na het in gebruik nemen van de glasvezelaansluiting, kunnen veel ICT diensten worden overgezet naar de cloud. Deze clouddiensten zijn niet alleen flexibeler en gebruiksvriendelijker, maar meestal ook goedkoper dan ‘on-premise’ oplossingen. Daarnaast kan een verouderde infrastructuur, zoals analoge lijnen, ISDN, DSL en kabel, worden opgezegd! Al met al kunnen veel bedrijven door de overstap naar glasvezel dus veel geld besparen!

Bright Access premium glasvezelverbinding

Parktijkvoorbeelden

Voordeliger glasvezel
Bedrijf Jansen BV fabriceert met 25 medewerkers kunststof halffabricaten voor een groot aantal klanten door heel Europa. Omdat hiervoor veel informatie moet worden uitgewisseld, ook grote bestanden zoals technische tekeningen, heeft Jansen BV twee jaar geleden een 50 Mbit glasvezelverbinding genomen van KPN. De telefonie loopt via 3 ISDN2 aansluitingen. Daarnaast is er een analoge lijn voor de fax en het alarm.

Het voorstel van Bright Access
Jansen BV kan flink besparen op de glasvezelaansluiting. Daarnaast is het natuurlijk aan te bevelen om ook voor de telefonie, fax en alarm gebruik te maken van deze aansluiting.

Totale besparing per jaar: € 2.364,96

Overstappen naar de cloud.

Nu de servers aan vervanging toe zijn heeft Hendriksen BV er voor gekozen om deze onder te brengen in een datacentrum. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat er een goede, stabiele en veilige verbinding is tussen het datacentrum en de bedrijfslocatie. Tevens wordt de eigen bedrijfsomgeving overgezet naar de cloud door gebruik te gaan maken van online werkplekken.


Het voorstel van Bright Access
Een glasvezelaansluiting met een datakanaal wat wordt afgeleverd op de leverancierskoppeling van een met Bright Access samenwerkend datacenter. De glasvezel kan via een apart telefonie kanaal ook worden gebruikt voor telefonie en fax. Het is voor Hendriksen BV belangrijk om 24×7 goed bereikbaar te zijn voor haar klanten, daarom is gekozen voor een flexibele Hosted telefonie oplossing. Door in de cloud te gaan werken is er op de locatie geen aparte internet toegang meer nodig.

Zoals uit onderstaand overzicht blijkt kan dit nagenoeg budget neutraal, er is zelfs nog een kleine besparing.

Voordeel per jaar: € 1.138,32

Samenwerkende buren.

Bedrijven Pieterse BV (5 medewerkers) en Klaassen BV (8 medewerkers) zijn samen in één gebouw gehuisvest. Ze hebben veel zaken zoals GWE en schoonmaak gezamenlijk geregeld. Ook hebben ze dezelfde IT-leverancier. Deze leverancier heeft een aantrekkelijk aanbod gedaan om “in de cloud” te gaan werken. Door gebruik te maken van een extern bureaublad toepassing hoeven de op locatie aanwezige PC’s niet vervangen te worden, wat een flinke besparing oplevert. Voorwaarde hiervoor is echter een goede internetverbinding. Dit is een dilemma: De aanwezige ADSL lijnen voldoen niet en een glasvezelaansluiting is te duur.

Het voorstel van Bright Access
Bright Access heeft de oplossing: het delen van de glasvezelaansluiting!

Als Bright Access een pand aansluit dan kan die aansluiting worden gebruikt door alle bedrijven in het pand. De gebruikers krijgen wel ieder hun eigen kanalen, zodat de diensten elkaar niet kunnen storen.

Omdat Pieterse en Klaassen veel samenwerken kunnen ze er voor kiezen om dat bij de telefonie ook te doen. Beide bedrijven kunnen gebruik maken van één telefooncentrale-omgeving, met alle voordelen van dien. Per saldo kunnen beide relatief kleine bedrijven het zich zo toch veroorloven om de voordelen van het nieuwe werken ten volle te benutten.

Voordeel per jaar: €680,16

Bedrijfsverzamelgebouw

Bedrijf De Vries BV is eigenaar van een bedrijfsverzamelgebouw waar 9 verhuurde units zijn. Natuurlijk wil De Vries de huurders in dat gebouw zo goed mogelijk faciliteren met ondersteunende diensten. Bovenaan het verlanglijstje van de huurders staan snel internet en een goedkoper telefoniesysteem.

Het voorstel van Bright Access
De Vries BV sluit het gebouw aan op glasvezel en zorgt dat er een intern utp- netwerk wordt aangelegd zodat alle units kunnen worden aangesloten. Hiervoor wordt een toeslag op de servicekosten door de verhuurder in rekening gebracht. Iedere huurder sluit op dit netwerk zijn eigen router aan en heeft een eigen (vast) IP adres. De huurders worden in dit voorbeeld klant bij Partell voor de dienst internettoegang en voor telefonie.

Voor de huurders ziet het kostenplaatje er zo uit:

Voordeel per jaar: € 236,40

geen-vraagbundeling---Bright-Access

Geen vraagbundeling

Niet wachten op minimaal 30% verkoop, wij hanteren 100% aanleggarantie.

snelle-levering-Bright Access

Snelle levering

Door ons landelijk uitgerolde netwerk, kan een verbinding snel geleverd worden.

lage-kosten-bright-access

Lage aansluitkosten

Ons eigen netwerk is speciaal voor ondernemers. Voor elk budget.

Bestellen?

Waarschijnlijk had u hier een grote rode bestelknop verwacht. Zo werken wij echter niet, daarvoor is zakelijk glasvezel veel te belangrijk. Zakelijk glasvezel is geen standaardproduct. Veel bedrijven zijn tegenwoordig erg afhankelijk van een goede verbinding, iedere minuut dat die niet werkt kost geld.

Daarom leveren wij altijd maatwerk. Daarvoor is het noodzakelijk om de situatie ter plaatse en uw wensen m.b.t. het gebruik van de verbinding goed in kaart te brengen. Dat doen wij tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Goede communicatie.

Aanleg verliep goed en goede communicatie tijdens de aanleg.

Dhr. Heuvelman - Heuvelman Media.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Bijna nooit problemen.

Ik heb bijna nooit problemen en als er problemen zijn, is het altijd snel opgelost.

Dhr. A. de Witte - Anda Western Europe B.V.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Vlekkeloos een goede verbinding.

Via Bright Access en haar partner vlekkeloos een goede verbinding gekregen.

Dhr. D. Leertouwer - BrixXo Kantoormeubelen.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Het werkt gewoon.

Bright Access blinkt niet uit, maar dat hoeven ze ook niet te doen, het werkt gewoon.

Dhr. N.G.B. Perik - Nemus Vastgoedbeleggingen B.V.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

De hoogste versnelling!

Met de juiste snelheid in de hoogste versnelling!

Dhr. Brandtner - Drenth Motorsport Gearboxes.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Verbinding is snel en stabiel.

De aanleg verliep probleemloos en de verbinding is snel en stabiel.

Dhr. L. Broerze - Broeze Accountancy en Advisering.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Prima geregeld!

Prima geregeld bij Bright Access!

Dhr. Combrink - Milieufederatie.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Prettig bedrijf.

Prettig bedrijf om mee samen te werken.

Dhr. R. Maas - Blyco Textile Group.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Samenwerking is een aanrader.

De samenwerking met Bright Access en haar partner DataVisual is een aanrader./p>

Mevr. J. van Brussel - Mijn Makelaar.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Goede en snelle aansluiting.

Goede en snelle aansluiting. Geen problemen tijdens het traject.

Dhr. M. Langenhof - Baan Automotive B.V.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Bright Access denkt mee.

Bright Access denkt mee in de oplossing en je krijgt wat je nodig hebt.

Dhr. A. ter Steege - Niverplast.

Skip to content