Bright Access glasvezel voor ondernemers

Werken bij
Bright Access

Opzoek naar een uitdagende baan of een baan om je snelle carrière te starten?
Dan ben je bij Bright Access aan het goede adres. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan: 

Cloud-Bright-Access Glasvezel voor ondernemers

Applicatieontwikkelaar/Application Developer

Enschede

Als applicatieontwikkelaar bij Bright Access word je onderdeel van een organisatie die trots is op haar innovatieve aanpak en de waarde die ze hecht aan eigen inbreng en samenwerking. Wij zijn een bedrijf waar jouw visie en expertise direct bijdragen aan de groei en het succes van ons netwerk. Maar bovenal zijn we een groep leuke en enthousiaste mensen, die het belang van de partner en de klant altijd voorop heeft staan.

As an application developer at Bright Access, you become part of an organization that is proud of its innovative approach and the value it attaches to your own input and collaboration. We are a company where your vision and expertise directly contribute to the growth and success of our network. But above all, we are a group of fun and enthusiastic people who always put the interests of the partner and the customer first.

Lees meer/Read more

Projectmanager Glasvezel

Enschede

Als Projectmanager Glasvezel bij Bright Access word je onderdeel van een organisatie die trots is op haar innovatieve aanpak en de waarde die ze hecht aan eigen inbreng en samenwerking. Wij zijn een bedrijf waar jouw visie en expertise direct bijdragen aan de groei en het succes van ons netwerk. Maar bovenal zijn we een groep leuke en enthousiaste mensen, die het belang van de partner en de klant altijd voorop heeft staan.

Lees meer

Glasvezel Engineer met AutoCAD expertise

Enschede

Bij Bright Access sta jij als Glasvezel Engineer centraal. In deze essentiële rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en engineeren van geavanceerde glasvezelnetwerken, waarbij je jouw expertise in AutoCAD en Cocon volledig benut. Dit is een unieke kans om jouw technische vaardigheden toe te passen in een dynamische omgeving waar innovatie en precisie centraal staan.

Lees meer

Allround Technisch Specialist

Enschede

Als een cruciale speler in ons technische team, ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van onze netwerkinfrastructuren, cloudsystemen en meer.

Lees meer

Medewerker binnendienst

Enschede

Als allround Medewerker (commerciële) Binnendienst ga jij verantwoordelijkheid dragen voor onboarding en beheer van onze klanten. Jij zorgt ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op een…

Lees meer

Junior verkoper buitendienst

Regio Enschede

Een junior verkoper in de buitendienst bij Bright Access. Dat betekent ondernemend Nederland voorzien van snel, veilig en betrouwbaar glasvezel en dagelijks in contact staan met klanten, partners en…

Lees meer

Senior verkoper glasvezelprojecten

Regio’s in heel Nederland

Een senior verkoper in de buitendienst bij Bright Access. Dat betekend ondernemend Nederland voorzien van snel, veilig en betrouwbaar glasvezel. Het runnen van je eigen bestaande en nieuwe glasvezel…

Lees meer

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Ga naar de inhoud