Bright Access glasvezel voor ondernemers

Eigen Netwerk

Bright Access heeft eigen glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen en beheert de verbinding tussen de klantlocatie en het Nederlandse datacenter waar de verbinding volledig wordt afgekoppeld. Hierdoor is een beschikbaarheid van vrijwel 100% gegarandeerd. Ook als je alleen maar gebruik maakt van internet gebeurt dit via een directe 1-op-1 verbinding, waardoor je geen last hebt van het internet gebruik van de buren.

Supersnel en veilig glasvezel op jouw locatie?

Cloud-Bright-Access Glasvezel voor ondernemers

Het zakelijke glasvezel in Nederland

Verglazing van bedrijventerreinen

In 2014 begonnen we, als nieuwe speler op de markt, aan onze missie: 1 op de 4 bedrijventerreinen in Nederland aansluiten op glasvezel. Zonder veel ervaring, maar mét een duidelijke visie, verzamelden we lokale partijen in Enschede om de eerste stap te zetten. Een aantal maanden later was het zover: Kennispark in Enschede was het eerste door Bright Access op glasvezel aangesloten bedrijventerrein. 

Een overwinning voor ons, een kleine deuk in het ego van de ‘grote jongens’. Want het bleek mogelijk: Ondernemers met behulp van regionale partijen klaarmaken voor de cloud – kwalitatief, en voor weinig kosten.

Bright Access nu

Acht jaar later heeft Bright Access meer dan 400 kilometer glasvezel uitgerold en daarmee meer dan 100 bedrijventerreinen en honderden bedrijven geholpen om super snel en veilig in de cloud te werken. Wij onderscheiden ons van andere glasvezelbedrijven doordat het geen vraagbundeling betreft. Bright Access legt gegarandeerd aan. Wij doen de investering, er wordt geen aanspraak gemaakt op subsidie of ondersteuning vanuit de overheid.

Bij Bright Access staan de prijs en de levertijd vast. Is een terrein eenmaal ontsloten dan blijft het voor alle daar gevestigde bedrijven mogelijk om op het moment dat het hen uitkomt alsnog een aansluiting te nemen, tegen gelijkblijvende voorwaarden.

Veilig

Hackers worden ook steeds slimmer en weten elke keer hun trucjes te verbeteren. Daarom staan wij niet stil en zijn wij dagelijks bezig met het aanscherpen van de veiligheid van glasvezel. Onze visie om de veiligheid te garanderen behelst een rechtstreekse verbinding tussen de locatie van de eindgebruiker en de apparatuur van de dienstverlener in het datacentrum.

Neutraal

Ons netwerk is 100% Neutraal. Wij doen in tegenstelling tot onze concurrenten niet aan gedwongen winkelnering. Bestellen kan bij iedere ICT leverancier in Nederland. Zo kan jij blijven bij jouw bekende, regionale ICT leverancier. Bright Access werkt nauw samen met lokale CT dienstverleners. Deze partners leveren de verbinding en de gewenste diensten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je niet alleen een glasvezelaansluiting krijgt maar deze ook optimaal gaat benutten.

Lees meer over onze partners

Betrouwbaar

Een ondernemer wil de beste kwaliteit, maar wil daar niet de hoofdprijs voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland, een zakelijke 1:1 premium verbinding, voor een toegankelijke prijs, die het hele MKB in Nederland kan dragen en niet alleen de grote internationals. Daarbij komt dat wij werken met 100% aanleggarantie. Wanneer wij beginnen aan een bedrijventerrein, ontsluiten wij het hele terrein gegarandeerd.

Unieke techniek

Door de unieke techniek met gescheiden kanalen is glasvezel van Bright Access inherent veilig. Belangrijke diensten zoals telefonie en video vergaderen maken gebruik van eigen kanalen, waardoor deze datastromen vanaf internet niet zichtbaar zijn. Daardoor kunnen ze niet onderschept of verstoord worden.

Toekomst vast

Het zakelijke dataverbruik verdubbelt elk jaar, waardoor koperverbindingen binnenkort gewoon niet meer voldoen. Deze netwerken worden dan ook binnen een paar jaar uitgefaseerd. Een glasvezelaansluiting van Bright Access is toekomst vast, de capaciteit van 10 Gbps is honderd keer groter dan de gemiddelde aansluiting waar bedrijven nu over beschikken.

Altijd en overal een snelle verbinding

Ook de mogelijkheid om probleemloos thuis te kunnen werken is afhankelijk van de kwaliteit van de verbinding waar het bedrijf over beschikt. De thuislocatie beschikt meestal wel over voldoende bandbreedte, maar al die VPN-verbindingen komen bij de bedrijfsaansluiting bij elkaar, waardoor deze vaak “geknepen” worden. Bij een Bright Access verbinding is dat anders, daar kan elke VPN verbinding beschikken over de volledige benodigde bandbreedte.

Kilometer ontsloten glasvezel

Ontsloten terreinen

Tevreden gebruikers

Bright Access eigen netwerk
Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Goede communicatie.

Aanleg verliep goed en goede communicatie tijdens de aanleg.

Dhr. Heuvelman - Heuvelman Media.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Bijna nooit problemen.

Ik heb bijna nooit problemen en als er problemen zijn, is het altijd snel opgelost.

Dhr. A. de Witte - Anda Western Europe B.V.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Vlekkeloos een goede verbinding.

Via Bright Access en haar partner vlekkeloos een goede verbinding gekregen.

Dhr. D. Leertouwer - BrixXo Kantoormeubelen.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Het werkt gewoon.

Bright Access blinkt niet uit, maar dat hoeven ze ook niet te doen, het werkt gewoon.

Dhr. N.G.B. Perik - Nemus Vastgoedbeleggingen B.V.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

De hoogste versnelling!

Met de juiste snelheid in de hoogste versnelling!

Dhr. Brandtner - Drenth Motorsport Gearboxes.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Verbinding is snel en stabiel.

De aanleg verliep probleemloos en de verbinding is snel en stabiel.

Dhr. L. Broerze - Broeze Accountancy en Advisering.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Prima geregeld!

Prima geregeld bij Bright Access!

Dhr. Combrink - Milieufederatie.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Prettig bedrijf.

Prettig bedrijf om mee samen te werken.

Dhr. R. Maas - Blyco Textile Group.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Samenwerking is een aanrader.

De samenwerking met Bright Access en haar partner DataVisual is een aanrader.

Mevr. J. van Brussel - Mijn Makelaar.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Goede en snelle aansluiting.

Goede en snelle aansluiting. Geen problemen tijdens het traject.

Dhr. M. Langenhof - Baan Automotive B.V.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Bright Access denkt mee.

Bright Access denkt mee in de oplossing en je krijgt wat je nodig hebt.

Dhr. A. ter Steege - Niverplast.

Ga naar de inhoud