bright update

Uitbreiding Projectbureau Glasvezel:

meer grip en meer informatie

Projectbureau Glasvezel, onderdeel van Bright Access, heeft zich in maart en april uitgebreid met twee nieuwe krachten. Met de komst van Denis en Boet krijgt PBG meer controle over het proces van engineering en aanleggen van glasvezel, en dat is goed nieuws voor de partners en klanten van Bright Access.

Glasvezel voor ondernemers - Bright Access

Het is inmiddels ruim een jaar geleden dat Projectbureau Glasvezel (PBG) vanuit Bright Access werd opgericht om meer grip te krijgen op het proces van glasvezelaanleg. Doordat er vaak met externe engineers en aannemers wordt gewerkt, is er veel afhankelijkheid in de planning, wat het voor partners en eindklanten soms lastig maakt in te schatten wanneer een bestelde verbinding wordt opgeleverd.

 PBG-oprichter Janarthanan Sundaram is blij met de nieuwe toevoegingen aan zijn team. “Hiermee vergroten we de invloed die we op het aanlegproces hebben, en dat is precies de doelstelling van PBG.”

Met de aanstelling van Denis wordt een groot deel van de engineering nu vanuit PBG zelf gedaan, terwijl met de komst van Boet een ervaren projectmanager op het gebied van glasvezelprojecten in huis gehaald is. Boet zal dan ook vooral in het veld bij de aanleg van projecten aanwezig zijn.

Bright Access is blij met de ontwikkelingen binnen PBG. In de wereld van 2023 is er nog altijd schaarste in arbeid en materiaal. Om de aanleg van het premium netwerk van Bright Access (van civiel proces tot aansluiten bij de klant) beter onder controle te krijgen, is het goed dat het team  van PBG versterkt wordt met ervaren krachten”, aldus commercieel directeur Matthijs Wolff van Bright Access. Hij benadrukt dat PBG geen wonderen verricht, maar dat het belangrijk is dat we partners en klanten in toenemende mate van inzichten en informatie kunnen voorzien in de aanloop naar oplevering van hun bestellingen.

Projectbureau Glasvezel opereert vanuit het hoofdkantoor van Bright Access in Enschede.

door | mei 2, 2023 | Nieuwsbrief

Flashback: Start event Dronten

bright update𝗔𝗮𝗻𝗹𝗲𝗴 𝘇𝗮𝗸𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗴𝗹𝗮𝘀𝘃𝗲𝘇𝗲𝗹 𝗶𝗻 𝗗𝗿𝗼𝗻𝘁𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗦𝘄𝗶𝗳𝘁𝗲𝗿𝗯𝗮𝗻𝘁 𝗳𝗲𝗲𝘀𝘁𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝘃𝗮𝗻 𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁Bright Access is in maart gestart met de aanleg van zakelijk glasvezel in Dronten en Swifterbant. Terwijl op de achtergrond de graafmachines hun weg door de polderklei vonden, was...
Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Ga naar de inhoud