Bright Access zakelijk glasvezel in Assen

Assen is voorzien van het Bright Access zakelijk 1:1 premium glasvezel netwerk!  Dat betekent dat alle ondernemers gevestigd op de bedrijventerreinen Borgstee, Graswijk, Groene Dijk, Huize Nassau, Ketellapper, Kloosterveen Tussengebied, Messchenveld, Peelerpark, Schepersmaat en Stadsbedrijvenpark, een razendsnelle, veilige en betrouwbare glasvezelverbinding binnen handbereik hebben.

Nu tijdens de actieperiode al vanaf € 179,- per maand.

Bekijk de prijzen via de postcode check.

Supersnel en veilig glasvezel op jouw locatie?

Zakelijk glasvezel actie in Assen

Profiteer nu van € 1.220,- korting op een zakelijke 1:1 premium glasvezelverbinding in Assen.
Het zakelijke glasvezel netwerk van Bright Access ligt al in Assen. Voor een glasvezelverbinding hoef je dus niet lang te wachten. Een verbinding kan al binnen 4 weken geleverd worden.
Niet alleen is een glasvezelverbinding snel te realiseren. Stap je voor juli 2022 over naar Bright Access zakelijk glasvezel? Dan ontvang je de volgende korting:

– € 20,- korting op het abonnement, gedurende de gehele initiële contractperiode

– € 500,- korting op de eenmalige aanlegkosten

 

Zakelijk glasvezel actie Bright Access

Zakelijk glasvezel in Assen

De hoofdstad van Drenthe is ruimschoots voorzien van het het Bright Access glasvezelnetwerk. Maarliefst tien bedrijventerreinen in Assen zijn ontsloten. Ben jij ondernemer in Assen? Dan kan jij gebruikmaken van dit veilige, neutrale en betrouwbare netwerk, tot een bandbreedte van meer dan 10 Gbps.

Weten waar we nog meer liggen? Bekijk ons netwerk of doe bovenstaande glasvezel postcode check, om te kijken wat wij kunnen bieden op jouw specifieke locatie.

Waarom je met Bright Access zakelijk glasvezel in Assen goed zit

Veilig glasvezel

Zodra verkeer over het publieke glasvezel gaat is er een kans dat je aangevallen wordt en is er een kans dat je dienstverlening wordt onderbroken door een ddos aanval.
Hackers worden steeds slimmer en weten elke keer hun trucjes uit te breiden. Daarom denken wij voortdurend vooruit en zijn wij dagelijks bezig met het aanscherpen van de veiligheid van ons glasvezel. Onze visie om de veiligheid te garanderen behelst een rechtstreekse verbinding tussen de locatie van de eindgebruiker en de apparatuur van de dienstverlener in het datacentrum.

Neutraal netwerk

Ons netwerk is voor elke leverancier toegankelijk. Wij doen in tegenstelling tot onze con-collega’s niet aan gedwongen winkelnering. Bestellen kan bij iedere ICT leverancier in Nederland. Zo kan jij blijven bij jouw bekende, regionale ICT leverancier. Bright Access werkt nauw samen met lokale ICT dienstverleners. Deze partners leveren de verbinding en de gewenste diensten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je niet alleen een glasvezelaansluiting krijgt maar deze ook optimaal gaat benutten.

Bekijk de ict-leveranciers uit de omgeving Assen.

Vertrouw op je verbinding

Een ondernemer wil de beste kwaliteit glasvezel, maar wil daar niet te veel voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland, een zakelijke 1:1 premium verbinding, voor een toegankelijke prijs, die het hele MKB in Nederland kan dragen en niet alleen de grote internationals.
Ons glasvezelnetwerk is al uitgerold op Borgstee, Graswijk, Groene Dijk, Huize Nassau, Kloosterveen tussengebied, Messchenveld, Ketellapper, Peelerpark, Schepersmaat en Stadsbedrijvenpark in Assen. Voor een zakelijke glasvezel verbinding in Assen hoef je dus niet maanden te wachten.

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Naar de inhoud springen