Bright Access zakelijk glasvezel in Biddinghuizen.

Biddinghuizen is voorzien van het Bright Access zakelijk 1:1 premium glasvezel netwerk!  Dat betekent dat alle ondernemers gevestigd op het bedrijventerrein Noorderbaan, een razendsnelle, veilige en betrouwbare glasvezelverbinding binnen handbereik hebben.

Bekijk de prijzen via de postcode check.

Supersnel en veilig glasvezel op jouw locatie?

Zakelijk glasvezel in Biddinghuizen

Als eerste bedrijventerrein in de Polder is Noorderbaan in Biddinghuizen voorzien van het het Bright Access glasvezelnetwerk. Ben jij ondernemer op dit terrein in Biddinghuizen en ben je opzoek naar zakelijk glasvezel? Dan kan jij gebruikmaken van ons veilige, neutrale en betrouwbare netwerk, tot een bandbreedte van meer dan 10 Gbps.

Weten waar we nog meer liggen? Bekijk ons netwerk of doe bovenstaande glasvezel postcode check, om te kijken wat wij kunnen bieden op jouw specifieke locatie.

Waarom je met Bright Access zakelijk glasvezel in Biddinghuizen goed zit

Veilig

Zodra verkeer over het publieke internet gaat is er een kans dat je gehack wordt en is er een kans dat je dienstverlening wordt onderbroken door een ddos aanval.
cybercriminelen worden steeds slimmer en weten elke keer hun trucjes te verbeteren. Daarom staan wij niet stil en zijn wij dagelijks bezig met het vergroten van de veiligheid van ons glasvezel. Onze visie om de veiligheid te garanderen behelst een rechtstreekse verbinding tussen de locatie van de eindgebruiker en de apparatuur van de dienstverlener in het datacentrum.

100% neutraal

Ons netwerk is volledig Neutraal. Wij doen in tegenstelling tot andere aanbieders niet aan gedwongen winkelnering. Bestellen kan bij iedere ICT leverancier in Nederland. Zo kan jij blijven bij jouw bekende, regionale ICT leverancier. Bright Access werkt nauw samen met lokale ICT leverancier. Deze partners leveren de verbinding en de gewenste diensten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je niet alleen een glasvezelaansluiting krijgt maar deze ook optimaal gaat benutten.

Bekijk de ict-leveranciers uit de omgeving Biddinghuizen.

Vertrouw op je verbinding

Een ondernemer wil de beste kwaliteit zakelijk glasvezel, maar wil daar niet de hoofdprijs voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland, een zakelijke 1:1 premium verbinding, voor een toegankelijke prijs, die het hele MKB in Nederland kan dragen en niet alleen de grote multinationals.
Ons glasvezelnetwerk is al uitgerold op Noorderbaan in Biddinghuizen. Voor een zakelijke glasvezel verbinding in Biddinghuizen hoef je dus niet maanden te wachten.

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Ga naar de inhoud