Bright Access zakelijk glasvezel in Borne

Zakelijk 1:1 premium glasvezel netwerk van Bright Access is uitgerold op het bedrijventerrein in Borne. Dat betekent dat alle ondernemers gevestigd op  bedrijventerrein Westermaat de Veldkamp, een razendsnelle veilige en betrouwbare glasvezelverbinding binnen handbereik hebben.

Bekijk de prijzen via de postcode check.

Supersnel en veilig glasvezel op uw locatie?

Zakelijk glasvezel in Borne

Ook het bedrijventerrein in Borne is ontsloten op ons veilige, neutrale en betrouwbaar glasvezelnetwerk. Vanaf 2014 groeit ons netwerk maandelijks en ligt ons netwerk al op ruim 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. Weten waar we nog meer liggen? Bekijk ons netwerk of doe bovenstaande glasvezel postcode check, om te kijken wat wij kunnen bieden op jouw specifieke locatie.

Waarom je met Bright Access zakelijk glasvezel in Borne goed zit

Veilig

Zodra verkeer over het publieke internet gaat is er een kans dat je aangevallen wordt en is er een kans dat je dienstverlening wordt onderbroken door een ddos aanval.
cybercriminelen worden steeds beter in hacken en weten elke keer hun trucjes te vernieuwen. Daarom zijn wij continue aan het ontwikkelen en zijn wij dagelijks bezig met het aanscherpen van de veiligheid van ons glasvezel. Onze visie om de veiligheid te garanderen behelst een rechtstreekse verbinding tussen de locatie van de eindgebruiker en de apparatuur van de dienstverlener in het datacentrum.

Via je eigen ICT-dienstverlener

Ons netwerk is 100% Neutraal. Wij doen in tegenstelling tot onze con-collega’s niet aan gedwongen winkelnering. Bestellen kan bij iedere ICT leverancier in Nederland. Zo kan jij blijven bij jouw bekende, regionale ICT leverancier. Bright Access werkt nauw samen met lokale ICT leverancier. Deze partners leveren de verbinding en de gewenste diensten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je niet alleen een glasvezelaansluiting krijgt maar deze ook optimaal gaat benutten.

Bekijk de ict-leveranciers uit de omgeving Borne.

Betrouwbaar zakelijk glasvezel

Een ondernemer wil de beste kwaliteit zakelijk glasvezel, maar wil daar niet te veel voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland, een zakelijke 1:1 premium verbinding, voor een toegankelijke prijs, die het hele MKB in Nederland kan dragen en niet alleen de grote internationals.
Ons glasvezelnetwerk is al uitgerold op Westermaat de Veldkamp in Borne. Voor een zakelijke glasvezel verbinding in Borne hoef je dus niet maanden te wachten.

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Ga naar de inhoud