Bright Access zakelijk glasvezel in Drachten.

Het zakelijk 1:1 premium glasvezel van Bright Access is binnenkort beschikbaar op de bedrijventerreinen De Haven in Drachten. Dat betekent dat alle ondernemers gevestigd op deze bedrijventerreinen een razendsnelle, veilige en betrouwbare glasvezelverbinding binnen handbereik hebben.

Bekijk de prijzen via de postcode check.

Supersnel en veilig glasvezel op jouw locatie?

Glasvezel zakelijk Drachten voor een breed publiek

Glasvezel zakelijk Drachten maken wij graag mogelijk voor een breed publiek. Ook met een klein budget is een glasvezelnetwerk namelijk een belangrijke investering in de toekomst. Doordat wij vaste aansluitkosten hanteren en van te voren duidelijk communiceren over wat je gaat betalen per maand kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Wij komen bovendien onze afspraken na. Ook als je de enige bent in Drachten die van het netwerk gebruik wilt maken, komen wij langs om dit te realiseren. Uiteraard kunnen de kosten wel lager uitvallen als je met meerdere mensen in één pand gebruik maakt van een (goed beveiligd) gezamenlijk netwerk.

Direct zakelijk glasvezel aanleggen Drachten door Bright Access?

Wil je direct zakelijk glasvezel aanleggen Drachten door Bright Access. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bright Access via de telefoon of e-mail. Wij vertellen je alles wat je moet weten en kunnen een afspraak met je maken. Doordat wij samenwerken met ICT-bedrijven uit jouw omgeving, garanderen we een snelle installatie en een goede service. Uiteraard kun je ook op onze website veel informatie vinden en een brochure downloaden. Lees deze op je gemak door of stuur de brochure naar andere ondernemers in jouw pand. In sommige gevallen is het mogelijk én financieel aantrekkelijk om een glasvezelnetwerk te delen.

Waarom je met Bright Access zakelijk glasvezel in Drachten goed zit

Veilig internet

Zodra verkeer over het publieke internet gaat is er een kans dat je gehack wordt en is er een kans dat je dienstverlening wordt onderbroken door een DDoS-aanval. Hackers worden steeds beter in hacken en weten elke keer hun activiteiten te verbeteren. Daarom denken wij voortdurend vooruit en zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van de veiligheid van ons glasvezelnetwerk. Onze visie om de veiligheid te garanderen behelst een rechtstreekse verbinding tussen de locatie van de eindgebruiker en de apparatuur van de dienstverlener in het datacentrum.

100% neutraal

Ons netwerk is 100% Neutraal. Wij doen in tegenstelling tot onze concurrenten niet aan gedwongen winkelnering. Bestellen kan bij iedere ICT-aanbieder in Nederland. Zo kun jij zaken blijven doen bij jouw bekende, regionale ICT leverancier. Bright Access werkt nauw samen met lokale ICT-leveranciers. Deze partners leveren de verbinding en de gewenste diensten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je niet alleen een glasvezelaansluiting krijgt, maar deze ook optimaal kunt benutten.

Betrouwbaar zakelijk glasvezel

Een ondernemer wil de beste kwaliteit glasvezel, maar wil daar niet te veel voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland, een zakelijke 1:1 premium verbinding voor een toegankelijke prijs, die het hele MKB in Nederland kan dragen en niet alleen de grote multinationals.

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Ga naar de inhoud