Bright Access zakelijk glasvezel in Dronten.

Het zakelijk 1:1 premium glasvezel van Bright Access is binnenkort beschikbaar op de bedrijventerreinen Business-Zone Delta, De Noord, Fazantendreef en Poort van Dronten in Dronten. Dat betekent dat alle ondernemers gevestigd op deze bedrijventerreinen een razendsnelle, veilige en betrouwbare glasvezelverbinding binnen handbereik hebben.

Bekijk de prijzen via de postcode check.

Supersnel en veilig glasvezel op jouw locatie?

Het glasvezelnetwerk in Dronten is in aanleg.

Profiteer tijdens de aanlegperiode van het glasvezel in Dronten, van het speciale actietarief van € 139,- per maand. Bright Access heeft een eigen glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen door heel Nederland. Op dit moment zijn wij bezig met de aanleg van ons glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen Business-Zone Delte en Poort van Dronten.

Wees er snel bij, want de actie duurt alleen nog tijdens de graafwerkzaamheden.

Bright Access - 139euro actie

Zakelijk glasvezel in Dronten

Na Biddinghuizen zijn Dronten en Swifterband aan de beurt voor de uitrol van ons zakelijke glasvezelnetwerk. Vanaf 2014 groeit ons netwerk maandelijks en ligt ons netwerk al op ruim 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. Zo zijn ook de bedrijventerreinen in Dronten (bijna) ontsloten op ons veilige, neutrale en betrouwbaar glasvezelnetwerk. Ben jij ondernemer op De Poort van Dronten of Business-Zone Delta? Dan kan jij gebruikmaken van dit netwerk, tot een bandbreedte van meer dan 10 Gbps.

Weten waar we nog meer liggen? Bekijk ons netwerk of doe bovenstaande glasvezel postcode check, om te kijken wat wij kunnen bieden op jouw specifieke locatie.

Waarom je met Bright Access zakelijk glasvezel in Dronten goed zit

Veilig

Zodra verkeer over het publieke glasvezel gaat is er een kans dat je aangevallen wordt en is er een kans dat je dienstverlening wordt onderbroken door een ddos aanval.
Hackers worden steeds slimmer en weten elke keer hun trucjes te vernieuwen. Daarom staan wij niet stil en zijn wij dagelijks bezig met het vergroten van de veiligheid van ons glasvezel. Onze visie om de veiligheid te garanderen behelst een rechtstreekse verbinding tussen de locatie van de eindgebruiker en de apparatuur van de dienstverlener in het datacentrum.

100% Neutraal

Ons netwerk is volledig Neutraal. Wij doen in tegenstelling tot onze concurrenten niet aan gedwongen winkelnering. Bestellen kan bij iedere ICT leverancier in Nederland. Zo kan jij blijven bij jouw bekende, regionale ICT leverancier. Bright Access werkt nauw samen met lokale ICT leverancier. Deze partners leveren de verbinding en de gewenste diensten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je niet alleen een glasvezelaansluiting krijgt maar deze ook optimaal gaat benutten.

Bekijk de ict-leveranciers uit de omgeving Dronten.

Vertrouw op je verbinding

Een ondernemer wil de beste kwaliteit internet, maar wil daar niet de hoofdprijs voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland, een zakelijke 1:1 premium verbinding, voor een toegankelijke prijs, die het hele MKB in Nederland kan dragen en niet alleen de grote internationals. Ons glasvezelnetwerk wordt dit jaar uitgerold op Business-Zone Delte en de Poort van Dronten. Voor een zakelijke glasvezel verbinding in Dronten hoef je dus niet maanden te wachten.

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Ga naar de inhoud