Bright Access zakelijk glasvezel in Enschede

Zakelijk 1:1 premium glasvezel netwerk van Bright Access is uitgerold in Enschede. Dat betekent dat alle ondernemers gevestigd op de bedrijventerreinen Kennispark, Havengebied, Marssteden en Technologybase, een razendsnelle veilige en betrouwbare glasvezelverbinding binnen handbereik hebben.

Bekijk de prijzen via de postcodecheck.

Supersnel en veilig glasvezel op jouw locatie?

Zakelijk glasvezel in Enschede

In 2014 was Enschede met het bedrijventerrein Kennispark het eerste terrein, waar wij ons veilige, neutrale en betrouwbare glasvezelnetwerk hebben uitgerold. Vanaf dit moment groeit ons netwerk maandelijks en inmiddels ligt ons netwerk al op ruim 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. Weten waar we nog meer liggen? Bekijk ons netwerk of doe bovenstaande glasvezel postcode check, om te kijken wat wij kunnen bieden op jouw specifieke locatie.

Waarom je met Bright Access zakelijk glasvezel in Enschede goed zit

Veilig zakelijk glasvezel

Zodra verkeer over het publieke internet gaat is er een kans dat je aangevallen wordt en is er een kans dat je dienstverlening wordt onderbroken door een DDoS-aanval.
cybercriminelen worden steeds beter in hacken en weten elke keer hun trucjes te verbeteren. Daarom zijn wij continue aan het ontwikkelen en zijn wij dagelijks bezig met het vergroten van de veiligheid van ons glasvezel. Onze visie om de veiligheid te garanderen behelst een rechtstreekse verbinding tussen de locatie van de eindgebruiker en de apparatuur van de dienstverlener in het datacentrum.

Neutraal netwerk

Ons netwerk is volledig Neutraal. Wij doen in tegenstelling tot onze concurrenten niet aan gedwongen winkelnering. Bestellen kan bij iedere ICT-leverancier in Nederland. Zo kan jij zaken blijven doen bij jouw bekende, regionale ICT leverancier. Bright Access werkt nauw samen met lokale ICT dienstverleners. Deze partners leveren de verbinding en de gewenste diensten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je niet alleen een glasvezelaansluiting krijgt, maar deze ook optimaal gaat benutten.

Bekijk de ict-leveranciers uit de omgeving Enschede

Betrouwbaar

Een ondernemer wil de beste kwaliteit glasvezel, maar wil daar niet te veel voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland, een zakelijke 1:1 premium verbinding voor een toegankelijke prijs, die het hele MKB in Nederland kan dragen en niet alleen de grote multinationals. Daarbij komt dat ons glasvezelnetwerk al is uitgerold op de bedrijventerreinen in Enschede. Voor een zakelijke glasvezel verbinding in Enschede hoef je dus niet maanden te wachten.

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Ga naar de inhoud