Bright Access zakelijk glasvezel in Enter

Zakelijk 1:1 premium glasvezel van Bright Access is beschikbaar Enter. Dat betekent dat alle ondernemers gevestigd op  bedrijventerreinen De Elsmoat, De Elsmoat 2 en De Vonder, een razendsnelle veilige en betrouwbare glasvezelverbinding binnen handbereik hebben.

Bekijk de prijzen via de postcode check.

Supersnel en veilig glasvezel op jouw locatie?

Zakelijk glasvezel in Enter

Bijna in de hele provincie Overijssel ligt het Bright Access glasvezelnetwerk. Zo zijn ook de bedrijventerreinen in Enter ontsloten op ons veilige, neutrale en betrouwbaar glasvezelnetwerk. Ben jij ondernemer op De Elmoat, De Elsmoat 2 of De Vonder in Enter? Dan kan jij gebruikmaken van dit netwerk, tot een bandbreedte van meer dan 10 Gbps. Vanaf 2014 groeit ons netwerk maandelijks en ligt ons netwerk al op ruim 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. Weten waar we nog meer liggen? Bekijk ons netwerk of doe bovenstaande glasvezel postcode check, om te kijken wat wij kunnen bieden op jouw specifieke locatie.

Waarom je met Bright Access zakelijk glasvezel in Enter goed zit

Veilig

Zodra verkeer over het publieke internet gaat is er een kans dat je gehack wordt en is er een kans dat je dienstverlening wordt onderbroken door een ddos aanval.
cybercriminelen worden steeds slimmer en weten elke keer hun trucjes uit te breiden. Daarom denken wij voortdurend vooruit en zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van de veiligheid van ons glasvezel. Onze visie om de veiligheid te garanderen behelst een rechtstreekse verbinding tussen de locatie van de eindgebruiker en de apparatuur van de dienstverlener in het datacentrum.

Via je eigen ICT-leverancier

Ons netwerk is voor elke leverancier toegankelijk. Wij doen in tegenstelling tot onze concurrenten niet aan gedwongen winkelnering. Bestellen kan bij iedere ICT dienstverleners in Nederland. Zo kan jij blijven bij jouw bekende, regionale ICT leverancier. Bright Access werkt nauw samen met lokale ICT dienstverleners. Deze partners leveren de verbinding en de gewenste diensten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je niet alleen een glasvezelaansluiting krijgt maar deze ook optimaal gaat benutten.

Bekijk de ict-leveranciers uit de omgeving Enter.

Vertrouw op je verbinding

Een ondernemer wil de beste kwaliteit zakelijk glasvezel, maar wil daar niet de hoofdprijs voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland, een zakelijke 1:1 premium verbinding, voor een toegankelijke prijs, die het hele MKB in Nederland kan dragen en niet alleen de grote internationals.
Ons glasvezelnetwerk is al uitgerold op De Elsmoat, De Elsmoat 2 en De Vonder in Enter. Voor een zakelijke glasvezel verbinding in Enter hoef je dus niet maanden te wachten.

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Ga naar de inhoud