Bright Access zakelijk glasvezel in Heerenveen.

Zakelijk 1:1 premium glasvezel verbinding in Heerenveen is mogelijk dankzij het uitgerolde netwerk van Bright Access. Dat betekent dat alle ondernemers gevestigd op de bedrijventerreinen Haskerveen en Internationaal Bedrijvenpark Friesland een razendsnelle, veilige en betrouwbare glasvezelverbinding binnen handbereik hebben.

Bekijk de prijzen via de postcodecheck.

Supersnel en veilig glasvezel op uw locatie?

Zakelijk glasvezel in Heerenveen

Vanaf 2014 groeit ons netwerk maandelijks en ligt ons netwerk om ruim 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. Zo is ook de bedrijventerreinen in Heerenveen aangesloten op ons veilige, neutrale en betrouwbare glasvezelnetwerk. Vanaf dit moment groeit ons netwerk maandelijks en inmiddels ligt ons netwerk al op ruim 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. Weten waar we nog meer liggen? Bekijk ons netwerk of doe bovenstaande glasvezel postcode check, om te kijken wat wij kunnen bieden op jouw specifieke locatie.

Waarom je met Bright Access zakelijk glasvezel in Heerenveen goed zit

Veilig glasvezel

Zodra verkeer over het publieke glasvezel gaat is er een kans dat je gehack wordt en is er een kans dat je dienstverlening wordt onderbroken door een DDoS-aanval. Cybercriminelen worden steeds slimmer en weten elke keer hun activiteiten uit te breiden. Daarom denken wij voortdurend vooruit en zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van de veiligheid van ons glasvezelnetwerk. Onze visie om de veiligheid te garanderen behelst een rechtstreekse verbinding tussen de locatie van de eindgebruiker en de apparatuur van de dienstverlener in het datacentrum.

100% Neutraal

Ons netwerk is voor elke it leverancier open. Wij doen in tegenstelling tot andere aanbieders niet aan gedwongen winkelnering. Bestellen kan bij iedere ICT-leverancier in Nederland. Zo kun jij zaken blijven doen bij jouw bekende, regionale ICT leverancier. Bright Access werkt nauw samen met lokale ICT-leveranciers. Deze partners leveren de verbinding en de gewenste diensten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je niet alleen een glasvezelaansluiting krijgt, maar deze ook optimaal kunt benutten.

Bekijk de ict-dienstverleners in Heerenveen

Betrouwbaar zakelijk glasvezel

Een ondernemer wil de beste kwaliteit glasvezel, maar wil daar niet te veel voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland, een zakelijke 1:1 premium verbinding voor een toegankelijke prijs, die het hele MKB in Nederland kan dragen en niet alleen de grote multinationals. Daarbij komt dat ons glasvezelnetwerk al is uitgerold op de bedrijventerreinen in Heerenveen. Voor een zakelijke glasvezel verbinding in Heerenveen hoef je dus niet maanden te wachten.

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Ga naar de inhoud