Bright Access zakelijk glasvezel in Hengelo

Zakelijk 1:1 premium glasvezel netwerk van Bright Access is uitgerold in Hengelo. Dat betekent dat alle ondernemers gevestigd op de bedrijventerreinen Twentekanaal NoordTwentekanaal Zuid, Westermaat Zuid-Oost, Westermaat Zuid-West en Zeggershoek een razendsnelle, veilige en betrouwbare glasvezelverbinding binnen handbereik hebben.

Bekijk de prijzen via de postcode check.

Supersnel en veilig glasvezel op jouw locatie?

Zakelijk glasvezel in Hengelo

In Hengelo, is op vijf terreinen ons veilige, neutrale en betrouwbaar glasvezelnetwerk uitgerold. Vanaf dit moment groeit ons netwerk maandelijks en ligt ons netwerk al op ruim 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. Weten waar we nog meer liggen? Bekijk ons netwerk of doe bovenstaande glasvezel postcode check, om te kijken wat wij kunnen bieden op jouw specifieke locatie.

Waarom je met Bright Access zakelijk glasvezel in Hengelo goed zit

Veilig internet

Zodra verkeer over het publieke internet gaat is er een kans dat je gehack wordt en is er een kans dat je dienstverlening wordt onderbroken door een ddos aanval.
Hackers worden steeds beter in hacken en weten elke keer hun trucjes te verbeteren. Daarom staan wij niet stil en zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van de veiligheid van ons glasvezel. Onze visie om de veiligheid te garanderen behelst een rechtstreekse verbinding tussen de locatie van de eindgebruiker en de apparatuur van de dienstverlener in het datacentrum.

Via je eigen ICT-leverancier

Ons netwerk is 100% Neutraal. Wij doen in tegenstelling tot andere aanbieders niet aan gedwongen winkelnering. Bestellen kan bij iedere ICT dienstverleners in Nederland. Zo kan jij blijven bij jouw bekende, regionale ICT leverancier. Bright Access werkt nauw samen met lokale ICT leverancier. Deze partners leveren de verbinding en de gewenste diensten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je niet alleen een glasvezelaansluiting krijgt maar deze ook optimaal gaat benutten.

Bekijk de ict-leveranciers uit de omgeving Hengelo

Betrouwbaar zakelijk glasvezel

Een ondernemer wil de beste kwaliteit internet, maar wil daar niet de hoofdprijs voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland, een zakelijke 1:1 premium verbinding, voor een toegankelijke prijs, die het hele MKB in Nederland kan dragen en niet alleen de grote internationals. Daarbij komt dat ons glasvezelnetwerk al is uitgerold op de bedrijventerreinen in Hengelo. Voor een zakelijke glasvezel verbinding in Hengelo hoef je dus niet maanden te wachten.

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Ga naar de inhoud