Bright Access zakelijk glasvezel in Kampen

Zakelijk 1:1 premium glasvezel van Bright Access is uitgerold op de bedrijventerreinen in Kampen. Dat betekent dat alle ondernemers gevestigd op de bedrijventerreinen Bedrijvenpark Rijksweg 50, Haatland, Haatlandhaven en Zuiderzeehaven een razendsnelle, veilige en betrouwbare glasvezelverbinding binnen handbereik hebben.

Bekijk de prijzen via de postcode check.

Supersnel en veilig glasvezel op uw locatie?

Zakelijk glasvezel in Kampen

Bijna in de hele provincie Overijssel ligt het Bright Access glasvezelnetwerk. Zo zijn ook de bedrijventerreinen in Kampen ontsloten op ons veilige, neutrale en betrouwbaar glasvezelnetwerk. Ben jij ondernemer op Bedrijvenpark Rijksweg 50, Haatland, Haatlandhaven of Zuiderzeehaven in Kampen? Dan kan jij gebruikmaken van dit netwerk, tot een bandbreedte van meer dan 10 Gbps. Vanaf 2014 groeit ons netwerk maandelijks en ligt ons netwerk al op ruim 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. Weten waar we nog meer liggen? Bekijk ons netwerk of doe bovenstaande glasvezel postcode check, om te kijken wat wij kunnen bieden op jouw specifieke locatie.

Waarom je met Bright Access zakelijk glasvezel in Kampen goed zit

Veilig

Zodra verkeer over het publieke glasvezel gaat is er een kans dat je gehack wordt en is er een kans dat je dienstverlening wordt onderbroken door een ddos aanval.
Hackers worden steeds beter in hacken en weten elke keer hun trucjes te vernieuwen. Daarom zijn wij continue aan het ontwikkelen en zijn wij dagelijks bezig met het aanscherpen van de veiligheid van ons glasvezel. Onze visie om de veiligheid te garanderen behelst een rechtstreekse verbinding tussen de locatie van de eindgebruiker en de apparatuur van de dienstverlener in het datacentrum.

Via je eigen ICT-dienstverlener

Ons netwerk is 100% Neutraal. Wij doen in tegenstelling tot andere aanbieders niet aan gedwongen winkelnering. Bestellen kan bij iedere ICT leverancier in Nederland. Zo kan jij blijven bij jouw bekende, regionale ICT leverancier. Bright Access werkt nauw samen met lokale ICT dienstverleners. Deze partners leveren de verbinding en de gewenste diensten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je niet alleen een glasvezelaansluiting krijgt maar deze ook optimaal gaat benutten.

Bekijk de ict-leveranciers uit de omgeving Kampen.

Vertrouw op je verbinding

Een ondernemer wil de beste kwaliteit glasvezel, maar wil daar niet de hoofdprijs voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland, een zakelijke 1:1 premium verbinding, voor een toegankelijke prijs, die het hele MKB in Nederland kan dragen en niet alleen de grote internationals. Ons glasvezelnetwerk is al uitgerold in Delden. Voor een zakelijke glasvezel verbinding Bedrijvenpark Rijksweg 50, Haatland, Haatlandhaven en Zuiderzeehaven hoef je dus niet maanden te wachten.

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Ga naar de inhoud