Bright Access zakelijk glasvezel in Nijverdal

Het zakelijk 1:1 premium glasvezel van Bright Access is beschikbaar in Nijverdal. Dat betekent dat alle ondernemers gevestigd op de bedrijventerreinen t Lochter I , ’t Lochter II en ’t Lochter III een razendsnelle veilige en betrouwbare glasvezelverbinding binnen handbereik hebben.

Bekijk de prijzen via de postcode check.

Bright Access - zakelijk glasvezel in Nijverdal

Supersnel en veilig glasvezel op jouw locatie?

Het glasvezelnetwerk in Nijverdal is in aanleg.

Profiteer tijdens de aanlegperiode, van het speciale actietarief van € 139,- per maand, voor een zakelijke 1:1 premium glasvezelverbinding met een bandbreedte van 100 Mbps.  Bright Access heeft eigen glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen door heel Nederland. Op dit moment zijn wij bezig met de aanleg van ons glasvezelnetwerk in Nijverdal op de bedrijventerreinen ’t Lochter I, ’t Lochter II en ’t Lochter III. 

De verwachting is dat het netwerk medio 2022 wordt uitgerold.  

Bright Access - 139euro actie

Zakelijk glasvezel in Nijverdal

Bijna in de hele provincie Overijssel ligt het Bright Access glasvezelnetwerk. Zo zijn ook de bedrijventerreinen in Nijverdal ontsloten op ons veilige, neutrale en betrouwbare glasvezelnetwerk. Ben jij ondernemer op ’t Lochter I, ’t Lochter II of ’t Lochter III in Nijverdal? Dan kan jij gebruikmaken van dit netwerk, tot een bandbreedte van meer dan 10 Gbps. Vanaf 2014 groeit ons netwerk maandelijks en inmiddels ligt ons netwerk al op ruim 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. Weten waar we nog meer liggen? Bekijk ons netwerk of doe bovenstaande glasvezel postcode check, om te kijken wat wij kunnen bieden op jouw specifieke locatie.

Waarom je met Bright Access zakelijk glasvezel in Nijverdal goed zit

Veilig glasvezel

Zodra verkeer over het publieke glasvezel gaat is er een kans dat je gehack wordt en is er een kans dat je dienstverlening wordt onderbroken door een ddos aanval.
Hackers worden steeds beter in hacken en weten elke keer hun trucjes te vernieuwen. Daarom staan wij niet stil en zijn wij dagelijks bezig met het vergroten van de veiligheid van ons glasvezel. Onze visie om de veiligheid te garanderen behelst een rechtstreekse verbinding tussen de locatie van de eindgebruiker en de apparatuur van de dienstverlener in het datacentrum.

Neutraal netwerk

Ons netwerk is 100% Neutraal. Wij doen in tegenstelling tot andere aanbieders niet aan gedwongen winkelnering. Bestellen kan bij iedere ICT leverancier in Nederland. Zo kan jij blijven bij jouw bekende, regionale ICT leverancier. Bright Access werkt nauw samen met lokale ICT leverancier. Deze partners leveren de verbinding en de gewenste diensten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je niet alleen een glasvezelaansluiting krijgt maar deze ook optimaal gaat benutten.

Bekijk de ict-leveranciers uit de omgeving Nijverdal.

Vertrouw op je verbinding

Een ondernemer wil de beste kwaliteit internet, maar wil daar niet de hoofdprijs voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland, een zakelijke 1:1 premium verbinding, voor een toegankelijke prijs, die het hele MKB in Nederland kan dragen en niet alleen de grote internationals.
Ons glasvezelnetwerk wordt dit jaar uitgerold op ’t Lochter I, ’t Lochter II en ’t Lochter III in Nijverdal. Voor een zakelijke glasvezel verbinding in Nijverdal hoef je dus niet maanden te wachten.

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Ga naar de inhoud