Bright Access zakelijk glasvezel in Stadskanaal

Het zakelijk 1:1 premium glasvezel netwerk van Bright Access is uitgerold in Stadskanaal. Dat betekent dat alle ondernemers gevestigd op de bedrijventerreinen Dideldom en Vleddermond een razendsnelle, veilige en betrouwbare glasvezelverbinding binnen handbereik hebben.

Bekijk de prijzen via de postcode check.

Supersnel en veilig glasvezel op jouw locatie?

Zakelijk glasvezel in Stadskanaal

Vanaf dit moment groeit ons netwerk maandelijks en ligt ons netwerk al op ruim 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. In Stadskanaal, is op twee terreinen ons veilige, neutrale en betrouwbaar glasvezelnetwerk uitgerold. Ondernemer op Dideldom of Vleddermond? Profiteer dan van Bright Access zakelijk glasvezel met een bandbreedte tot 10 Gbps. Weten waar we nog meer liggen? Bekijk ons netwerk of doe bovenstaande glasvezel postcode check, om te kijken wat wij kunnen bieden op jouw specifieke locatie.

Waarom je met Bright Access zakelijk glasvezel in Stadskanaal goed zit

Veilig glasvezel

Zodra verkeer over het publieke glasvezel gaat is er een kans dat je aangevallen wordt en is er een kans dat je dienstverlening wordt onderbroken door een ddos aanval. Hackers worden steeds beter in hacken en weten elke keer hun trucjes te verbeteren. Daarom  zijn wij continue aan het ontwikkelen en zijn wij dagelijks bezig met het aanscherpen van de veiligheid van ons glasvezel. Onze visie om de veiligheid te garanderen behelst een rechtstreekse verbinding tussen de locatie van de eindgebruiker en de apparatuur van de dienstverlener in het datacentrum.

100% Neutraal

Ons netwerk is voor elke leverancier toegankelijk. Wij doen in tegenstelling tot onze concurrenten niet aan gedwongen winkelnering. Bestellen kan bij iedere ICT leverancier in Nederland. Zo kan jij blijven bij jouw bekende, regionale ICT leverancier. Bright Access werkt nauw samen met lokale ICT leverancier. Deze partners leveren de verbinding en de gewenste diensten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je niet alleen een glasvezelaansluiting krijgt maar deze ook optimaal gaat benutten.

Bekijk de ict-leveranciers uit de omgeving Stadskanaal

Betrouwbaar

Een ondernemer wil de beste kwaliteit zakelijk glasvezel, maar wil daar niet te veel voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland, een zakelijke 1:1 premium verbinding, voor een toegankelijke prijs, die het hele MKB in Nederland kan dragen en niet alleen de grote internationals.

Daarbij komt dat ons glasvezelnetwerk al is uitgerold op de bedrijventerreinen in Stadskanaal. Voor een zakelijke glasvezel verbinding op Dideldom en Vleddermond hoef je dus niet maanden te wachten.

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Ga naar de inhoud