Bright Access zakelijk glasvezel in Swifterbant.

Het zakelijk 1:1 premium glasvezel van Bright Access is binnenkort beschikbaar op de bedrijventerreinen De Kolk, Spelwijk en Tarpan in Swifterbant. Dat betekent dat alle ondernemers gevestigd op deze bedrijventerreinen een razendsnelle, veilige en betrouwbare glasvezelverbinding binnen handbereik hebben.

Bekijk de prijzen via de postcode check.

Supersnel en veilig glasvezel op uw locatie?

Het glasvezelnetwerk in Swifterbant is in aanleg.

Profiteer tijdens de aanlegperiode van het glasvezel in Swifterbant, van het speciale actietarief van € 139,- per maand. Bright Access heeft een eigen glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen door heel Nederland. Op dit moment zijn wij bezig met de aanleg van ons glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen De Kolk, Spelwijk en Tarpan.

Wees er snel bij, want de actie duurt alleen nog tijdens de graafwerkzaamheden.

Bright Access - 139euro actie

Zakelijk glasvezel in Swifterbant

Na Biddinghuizen zijn Swifterbant en Dronten aan de beurt voor de uitrol van ons zakelijke glasvezelnetwerk. Vanaf 2014 groeit ons netwerk maandelijks en ligt ons netwerk al op ruim 100 bedrijventerreinen door heel Nederland. Zo zijn ook de bedrijventerreinen in Swifterbant (bijna) ontsloten op ons veilige, neutrale en betrouwbaar glasvezelnetwerk. Ben jij ondernemer op De Kolk, Spelwijk of Tarpan? Dan kan jij gebruikmaken van dit netwerk, tot een bandbreedte van meer dan 10 Gbps.

Weten waar we nog meer liggen? Bekijk ons netwerk of doe bovenstaande glasvezel postcode check, om te kijken wat wij kunnen bieden op jouw specifieke locatie.

Waarom je met Bright Access zakelijk glasvezel in Swifterbant goed zit

Veilig

Zodra verkeer over het publieke glasvezel gaat is er een kans dat je aangevallen wordt en is er een kans dat je dienstverlening wordt onderbroken door een ddos aanval.
Hackers worden steeds beter in hacken en weten elke keer hun trucjes uit te breiden. Daarom zijn wij continue aan het ontwikkelen en zijn wij dagelijks bezig met het aanscherpen van de veiligheid van ons glasvezel. Onze visie om de veiligheid te garanderen behelst een rechtstreekse verbinding tussen de locatie van de eindgebruiker en de apparatuur van de dienstverlener in het datacentrum.

Neutraal netwerk

Ons netwerk is voor elke leverancier toegankelijk. Wij doen in tegenstelling tot onze concurrenten niet aan gedwongen winkelnering. Bestellen kan bij iedere ICT leverancier in Nederland. Zo kan jij blijven bij jouw bekende, regionale ICT leverancier. Bright Access werkt nauw samen met lokale ICT dienstverleners. Deze partners leveren de verbinding en de gewenste diensten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je niet alleen een glasvezelaansluiting krijgt maar deze ook optimaal gaat benutten.

Bekijk de ict-leveranciers uit de omgeving Swifterband.

Vertrouw op je verbinding

Een ondernemer wil de beste kwaliteit glasvezel, maar wil daar niet te veel voor betalen en wil al helemaal niet betalen voor het internetgebruik van de buren. Daarom leveren wij als enige glasvezelleverancier in Nederland, een zakelijke 1:1 premium verbinding, voor een toegankelijke prijs, die het hele MKB in Nederland kan dragen en niet alleen de grote multinationals. Ons glasvezelnetwerk wordt dit jaar uitgerold op De Kolk, Tarpan en Spelwijk in Swifterband. Voor een zakelijke glasvezel verbinding in Swifterband hoef je dus niet maanden te wachten.

Locatie-Bright-Access

Onze locatie

Capitool 10, 7521 PL
Enschede

Bel-ons---Bright-Access

Bel ons

(088) - 045 0 945

e-mail-ons-Bright-Access

E-mail ons

Openingstijden-Bright-Access

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
8:30 uur - 17:00 uur

Ga naar de inhoud